Українську комедію "Інфоголік" покажуть в Абу-Дабі

Українську комедію "Інфоголік" покажуть в Абу-Дабі

5 грудня у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі відбудеться показ української молодіжної комедії "Інфоголік", знятої на замовлення телеканалу НЛО TV спільно зі студією "Мамахохотала" та компанією "Idea Production".

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм режисерів Валентина Шпакова і Владислава Климчука демонструватиметься в межах "Вечорів українського кіно в Абу-Дабі", що регулярно організовуються у столиці Еміратів українською громадою.

Перегляд "Інфоголіка" в Абу-Дабі відбудеться за сприяння директора телеканалу "Україна" Вікторії Корогод, директора телеканалу НЛО TV та продюсера фільму Івана Букрєєва, ГО "Всесвітній день вишиванки" та команди фільму.

Проведення Вечорів українського кіно в Абу-Дабі спрямоване на популяризацію України і вітчизняного кінематографу з-поміж міжнародної спільноти ОАЕ. Покази фільмів відвідують як українські, так і іноземні резиденти Абу-Дабі, Дубаю й інших північних еміратів.

Нагадаємо, сімейна комедія "Інфоголік-2" від телеканалу "НЛО ТV" та студії "Мамахохотала" вийде в прокат напередодні Нового 2019 року. Про це стало відомо під час презентації дистрибуторської компанії MMD на кіноринку в рамках Одеського кінофестивалю, який у ці дні триває в Одесі.