Одеський кінофестиваль вводить нову номінацію

Одеський кінофестиваль вводить нову номінацію

З 2018 року у Національній конкурсній програмі Одеського міжнародного кінофестивалю з'явиться номінація "Найкраща режисерська робота".

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

"До номінацій Національної конкурсної програми 9-го ОМКФ "Найкращий український повнометражний фільм", "Найкращий український короткометражний фільм", "Найкраща акторська робота" додасться ще одна.

Відтепер журі  Національної конкурсної програми обиратиме і найкращу режисерську роботу серед українських повнометражних фільмів. Також традиційно Міжнародна федерація кінопреси FIPRESCI визначає найкращий повнометражний та короткометражний фільм Національного конкурсу", - ідеться в повідомленні.

До участі в Національній конкурсній програмі 9-го Одеського кінофестивалю допускаються ігрові та неігрові повнометражні стрічки, що були завершені після 1 січня 2017 року.

Також відтепер кожен фільм, що пройшов селекцію відбіркової комісії ОМКФ, зможе брати участь лише в одній конкурсній програмі кінофестивалю.

Заявки на участь у 9-ому Одеському міжнародному кінофестивалі прийматимуться з 13 грудня 2017-го до 10 квітня 2018 року. ОМКФ-2018 проходитиме з 13 до 21 липня.