Юрій Луценко: у діях заступниці голови ДМС є ознаки корупції (аудіо)

Юрій Луценко: у діях заступниці голови ДМС є ознаки корупції (аудіо)

У діях заступниці голови Державної міграційної служби є ознаки корупції, сказав сьогодні сказав Генеральний прокурор Юрій Луценко після зустрічі з головами Національного антикорупційного бюро і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Але додав, що представники НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури не мали права спонукати чиновницю до отримання хабаря.

За словами Генпрокурора, відповідна норма розтлумачена Верховним судом і Європейським судом з прав людини. Юрій Луценко також оприлюднив інформацію, що її, за його словами, здобули працівники СБУ та Генпрокуратури під час прослуховування розмов агента НАБУ, який пропонував хабар чиновниці державної міграційної служби.

Прослухати

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, зі свого боку, повідомив, що представники СБУ та Генпрокуратури, які вели слідчі дії щодо агента під прикриттям, не мали усієї інформації про спецоперацію НАБУ. Він також повідомив про ухвалення спільного рішення із Генеральною прокуратурою, що ніхто із детективів НАБУ, чи антикорупційних прокурорів не опиниться під вартою за цією справою.

Прослухати

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!