Роман Сущенко зустрівся у Московському СІЗО з родиною (аудіо)

Роман Сущенко зустрівся у Московському СІЗО з родиною (аудіо)

У Московському СІЗО "Лефортово"  відбулася зустріч  українського журналіста Романа Сущенка з родиною. До нього  завітали дружина Анжеліка та донька Юлія.

Повідомляє наш власний кореспондент у російській столиці Роман Цимбалюк:

"Побачення тривало всього годину, розмова була через скло по телефону. Вимога ізолятора – спілкування лише російською мовою.
За словами Анжеліки,  Роман виглядає нормально, схуд, стан здоров’я задовільний. Усім передав велике вітання. Більше слухав, ніж говорив. Головна тема: ЩО відбувається у питанні його повернення додому. Життя за гратами  одноманітне.  Роман  багато читає, пише та малює – один з його творів навіть подарували першій леді Франції Бріджіт Макрон.

Як зауважує Анжеліка,  чоловік під час побачення багато жартував та просив її не сумувати. Адвокат Сущенка  Марк Фейгін вважає, що ця зустріч додасть Роману  сили, оскільки справа затягнулася вже більше року.  Він нагадав, що 30 листопада Московський міський суд має продовжити за поданням слідства термін  утримання під вартою Романа Сущенка та очікується розгляд справи по суті.

Сьогодні Фейгін передасть своєму підзахисному листівку від молодшого сина Максима – у ній він намалював літак, який забере батька з Москви до Києва".

Роман Цимбалюк  з Москви,  для Української радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!