На УР-1 стартував спецпроект до Дня радіо - "Легенди – про радіо"

На УР-1 стартував спецпроект до Дня радіо - "Легенди – про  радіо"

Відсьогодні на Першому каналі Українського радіо стартував спецпроект Світлани Мялик "Легенди – про радіо" до Дня радіо, телебачення та зв'язку.

"Напередодні професійного свята радійників хотілося  згадати і почути корифеїв Українського радіо - високопрофесійних дикторів, ветеранів радіожурналістики, відомих і  улюблених в народі  ведучих Українського радіо, які вже не працюють, але для яких радіо - другий дім. Саме вони стояли у витоків його формування, берегли мовні традиції. Це і звукоінженери, і оператори, які пам’ятають чимало історичних подій, зустрічей з цікавими людьми, видатними українцями, яких їм довелось свого часу записувати або транслювати в ефірі", - зазначила продюсерка спецпроекту "Легенди – про радіо" Світлана Мялик.

Учасниками спецпроекту стали провідний інженер Альберт Філіпушко, дикторка Надія Подоляко, журналіст Анатолій Табаченко, ведуча Емма Бабчук, радіожурналіст Євген Гришанков, журналістка Нелля Даниленко, журналіст Микола Довнич та інші не менш цікаві особистості.

Прослухати:

НЕЛЛЯ ДАНИЛЕНКО: 1   2

АЛЬБЕРТ ФІЛІПУШКО: 1   2

ЄВГЕН ГРИШАНКОВ: 1   2   3

МИКОЛА  ДОВНИЧ:

ЕММА БАБЧУК:

АНАТОЛІЙ ТАБАЧЕНКО:

НАДІЯ ПОДОЛЯКО:

ТАМАРА СТРАТІЄНКО: 1   2