Доба на Донбасі: втрат немає

Доба на Донбасі: втрат немає

За минулу добу бойовики 29 разів порушили перемир’я, трьох українських військових поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Вчора незаконні збройні формування, контрольовані Росією, активізували вогневі провокації фактично вздовж усієї лінії розмежування. Найбільш гаряче було на Донецькому напрямку. Майже з 18 години і до опівночі бойовики били з гранатометів та кулеметів по оборонцях Авдіївки. Українські воїни жорстко відповідали противнику", - йдеться у повідомленні.

Під вогонь піхотного озброєння окупантів увечері потрапили опорні пункти сил АТО біля Пісків, Зайцевого, шахти Бутівка та двічі неподалік Луганського. А у районі Троїцького ворог застосовував міномети калібру 120 міліметрів, нагорлошують у штабі АТО.

На Луганському напрямку, неподалік Новоолександрівки, унаслідок обстрілу бойовиків із великокаліберного кулемету було поранено військовослужбовця сил АТО. З мінометів калібру 82 міліметри окупанти били на підступах до Трьохізбенки. А увесь спектр піхотного озброєння застосовували біля Станиці Луганської, Новозванівки, Валуйського.

На Приморському напрямку ввечері під вогнем проросійських найманців опинилися українські укріплення на околицях Талаківки і Тарамчука, резюмували в прес-центрі.