Викрадену в Києві дівчинку передали батькам

Викрадену в Києві дівчинку передали батькам

Двомісячна дівчинка, викрадена напередодні ввечері біля дитячого садка в Оболонському районі Києва і знайдена в суботу вдень біля Вишгорода, вже передана батькам.

Про це повідомляє УНІАН.

Начальник головного управління Національної поліції України в Києві Андрій Крищенко заявив, що дитині нічого не загрожує і вона передана батькам. "У ході подальших заходів було встановлено, що ця жінка придбала дитячі речі, підгузники, дитяче харчування. Напрямок пошуків змістився в Київську область. Було встановлено місце перебування цієї жінки, її спільника. Він був затриманий і відразу надав деякі свідчення, у промзоні була затримана ця жінка, було знайдено немовля. Лікарі оглянули. На даний момент можу сказати, що дитині нічого не загрожує – вона не постраждала. Дитина вже передана батькам", - сказав Крищенко.

Як повідомлялося, 20 жовтня в Оболонському районні Києва було викрадено немовля, доки батько забирав з дитсадка страшу доньку. Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення.

Оперативники встановили, що дитину викрала жінка, з камер спостереження було видно, що зловмисниця стежила за чоловіком із коляскою, оскільки камери зафіксували її за маршрутом руху батька з дитиною.