Apple створила iPhone X "для бідних"

Apple створила iPhone X "для бідних"

Apple випустить бюджетні версії iPhone X для китайського ринку в 2018 році.

Про це повідомляє Укрінформ.

Компанія Apple вже створила безрамковий iPhone спеціально "для бідних", який буде продаватися девше інших моделей. Повідомляється, що це мобільний пристрій буде оснащено фірмовим OLED-екраном, а також фронтальною камерою TrueDepth з підтримкою технології розпізнавання особи Face ID. Чим саме новинка буде відрізнятися від класичної моделі джерело не повідомляє.

Випуск недорогого iPhone X дозволить Apple краще конкурувати з великою кількістю безрамкових Android-смартфонів з Китаю, які продають практично за собівартістю. Більш доступний за ціною флагман від "яблучної" корпорації зможе їм протистояти, тим самим розширюючи базу користувачів продукції Apple, яку компанія використовує для просування своєї екосистеми.

Повідомляється, що анонс iPhone X "для бідних" відбудеться вже в 2018 році, найімовірніше, на початку року. Швидше за все це iPhone SE нового покоління, який успадкує від новинки основні особливості, однак отримає менш розвинену основну камеру і позбудеться різних корисних "фішок", таких як бездротовий і швидкої зарядок.