Дівчина, причетна до ДТП у Харкові, могла бути учасницею перегонів (аудіо)

Дівчина, причетна до ДТП у Харкові, могла бути учасницею перегонів (аудіо)

Водійка "Лексуса", котра спричинила криваву ДТП у Харкові, могла бути учасницею нічних перегонів. Це припущення висловив сьогодні зранку народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Наша власна кореспондентка Віталіна Зіньківська дізнавалася більше про ці змагання:

"Гонщик – це професія, спорт, хобі. Стрітрейсер – такназивають тих, хто влаштовує перегони не на спеціально відведених трасах, а просто у багатолюдному місті, - це адреналінові наркомани. Про це розповіла мені на умовах анонімності харків’янка Таїсія, котра колись разом із своїм хлопцем брала участь у таких перегонах.

За словами Таїсії, ніяких правил та обмежень для стрітрейсерів не існує. Порушувалося абсолютно все, заради або грошей, бо укладалися парі і дехто на цьому непогано заробляв, або заради відчуття ризику.

У розпорядженні харківських правоохоронців опинилися додаткові відеозаписи, що дають підставу припускати, що "Лексус", який вбив п’ятьох та травмував шістьох людей, змагався у швидкості з автівкою червоного кольору. Водій цієї машини може стати важливим свідком і поліція наполегливо його розшукує".

Віталіна Зіньківська. Харків. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!