Антон Геращенко: винуватиця аварії у Харкові брала участь у перегонах

Антон Геращенко: винуватиця аварії у Харкові брала участь у перегонах

Винуватиця аварії у Харкові, в якій загинуло п'ятеро осіб, на своєму Lexus брала участь у перегонах містом.

Про те написав у Facebook народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко.

"З харківської трагедії стає відомо все більше деталей. Усі, хто бачив відео, задавалися питанням: чому дівчина-водій "Лексуса" навіть не намагалася загальмувати на момент зіткнення? Після того, як харківський Інтернет-провайдер "Тріолан" виклав відео зі своїх камер спостереження навпроти Харківського виконкому, все стало зрозуміло. "Лексус", виявляється, брав участь у перегонах по мирному вечірньому Харкову. А нещасні пішоходи стали жертвами безглуздого бажання малолітньої дівиці пофорсити", - повідомив нардеп.

Слідство тепер має встановити особу водія другого авто, що брало участь у перегонах. Він буде важливим свідком у справі з встановлення винних у харківській трагедії, впевнений Геращенко.
 

Нагадаємо, 18 жовтня у центрі Харкова автомобіль Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті ДТП 5 осіб загинуло, ще 6 отримали поранення. За кермом Lexus була 20-річна прийомна донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. Її затримала поліція.

За словами начальника Харківської обласної поліції Олега Беха, дівчина, яка була за кермом Lexus, чотири рази притягувалася до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху в 2016 році й двічі - вже цьогоріч. Запобіжний захід Зайцевій оберуть сьогодні.