Дівчина, яка спричинила криваве ДТП у Харкові має шість порушень ПДР (аудіо)

Дівчина, яка спричинила криваве ДТП у Харкові має шість порушень ПДР (аудіо)

Дівчина, яка вчора ввечері спричинила криваве ДТП у центрі Харкова, має всього два роки водійського стажу і шість, лише запротокольованих, порушень Правил дорожнього руху.

Протягом дня про наслідки трагічної події розповідала наша власна кореспондентка Віталіна Зіньківська:

"Страшна трагедія сколихнула все півторамільйонне місто. "Класика жанру, - із сарказмом наголошують городяни, - 20-тирічна мажорка за кермом подарованого джипу, "блатний" номерний знак з двома нулями, несеться, перевищуючи дозволену швидкість чи не вдвічі, та ігнорує навіть червоний сигнал світлофора". А результатом стало те, про що мені розповіли свідки вчорашньої аварії.

Біля місця трагедії багато скептичних висловів стосовно судових перспектив цієї трагедії, та водночас люди жадібно і з великою надією на справедливість прислухаються до тих, хто стверджує, що криваве ДТП з великою кількістю жертв спустити на гальмах не вдасться, не ті часи. В усякому разі, правоохоронці налаштовані дуже рішуче, запевняє заступник начальника Головного управління Національної поліції у Харківській області підполковник Сергій Чиж.

Сергій Чиж також підтвердив, що підозрювана за свою дворічну водійську кар’єру шість разів притягалася до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Тож слідство буде також перевіряти, чому злісна порушниця відбувалася всього лише необтяжливими штрафами, і хто взагалі видав їй права.

На жаль, людей це не поверне.

І вже ввечері з’явився коментар вітчима затриманої водійки "Лексуса". За його словами, дівчина – сумлінний водій, хоча є документальні підтвердження про сплачені штрафи, що її машину вдарили, і що, цитую, "бідна дитина вже добу не їсть". Про співчуття загиблим та допомогу травмованим ані пари з вуст. Чомусь мене це не дивує".

Віталіна Зіньківська. Харків. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!