Сім'ям загиблих у харківській ДТП нададуть допомогу

Сім'ям загиблих у харківській ДТП нададуть допомогу

Сім'ям загиблих і потерпілих в ДТП на вул. Сумській буде надана матеріальна допомога коштом Харківського міського бюджету.

Про це повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

"Люди отримають по 20 тисяч гривень. Також міський голова Геннадій Кернес розпорядився, щоб усі витрати на лікування і медикаменти для потерпілих узяла на себе міська рада", - наголосив Терехов.

За його словами, міськрада візьме на себе витрати з поховання. Міськрада також здійснюватиме громадський контроль за розслідуванням цієї події.

Сьогодні скорблять усі харків'яни. Люди приходять на місце трагедії, приносять квіти, співпереживають. Комунальні служби працюють, виставлена муніципальна охорона. Світлофор, який був знесений, почне працювати впродовж кількох годин, поінформував Ігор Терехов.  

Нагадаємо, у Харкові 18 жовтня сталася кривава ДТП - дівчина за кермом Lexus влетіла у натовп людей. 6 загиблих, 5 перебувають у лікарні. Ця аварія стала наймасштабнішою ДТП за участю пішоходів, мабуть, за всю історію Харкова.

20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, затримали правоохоронці. В її крові не виявлено алкогольних і наркотичних засобів. Прокуратура вимагатиме її утримання під вартою.