Львівський телеканал транслюватимуть на Луганщині (Аудіо)

Львівський телеканал транслюватимуть на Луганщині (Аудіо)

Програми Львівського комунального телеканалу "Перший західний" транслюватимуть у Луганській області. Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення вже дала дозвіл на таке тимчасове мовлення.
 
Докладніше – наша кореспондентка Наталія Козачук:
            
"13-го вересня голова Львівської обласної Ради Олександр Ганущин та голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз підписали у Львові "Декларацію про співпрацю комунального телеканалу "Перший Західний" та Луганського обласного телебачення". Таку співпрацю, спрямовану на протидію агресивній російській пропаганді та інформаційну інтеграцію регіонів, схвалила Нацрада з питань телебачення і радіомовлення. Тож із наступного року програми "Першого Західного" можна буде дивитися в селищі міського типу Білолуцьку та селі Зоринівці Луганської області. Говорить голова Львівської обласної Ради Олександр Ганущин.

Наш "Перший Західний" не просто буде здійснювати мовлення на території Луганщини, а спільно з Луганським телебаченням спільно випускати окремі програми, які будуть суперечити російській пропаганді. Є ідея про кілька таких програм, і частина з них буде російською мовою, бо це треба, щоб там воно сприймалося. Я думаю, що це буде добрий продукт.

За словами Олександра Ганущина, львівські та луганські тележурналісти вже почали працювати над створенням спільних проектів, одним із яких буде телепроект "Зшиваємо Україну".

Наталія Козачук, Львівщина, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!