Адвокат очолював банду в Одесі

Адвокат очолював банду в Одесі

Одеська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно учасників озброєної організованої групи, яку очолював адвокат.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Під час розслідування встановлено, що у листопаді 2016 року адвокат, який надавав юридичні послуги в Одесі, вирішив створити банду, до складу якої увійшли троє чоловіків. Протягом року угруповання, озброєне вогнепальною зброєю, орудувало на території Одеси, скоюючи розбійні напади на мешканців міста", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, нападники «спеціалізувалися» на клієнтах пунктів обміну валют. Злочинну групу викрили та затримали співробітники відділу кримінальної поліції та слідчі Приморського відділу поліції спільно з працівниками КОРД ГУ НП в області. Суд за клопотанням прокуратури обрав підозрюваним у шахрайстві, розбої, бандитизмі та незаконному поводженні зі зброєю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як зазначили у прокуратурі, загальний розмір шкоди, завданої розбоями та шахрайством, становить майже 3 мільйони гривень.