Військові відповіли агресору на "Іграх нескорених"

Військові відповіли агресору на "Іграх нескорених"

Президент України Петро Порошенко заявив, що результат збірної України на спортивних змаганнях "Ігри Нескорених" є відповіддю російському агресору українських солдат, яких неможливо зломити.

Про це він заявив під час виступу на церемонії нагородження української команди в Адміністрації Президента, йдеться на сторінці Глави держави у Facebook.

"Радий особисто привітати команду "Invictus Games: Team Ukraine" та подякувати за фантастичний результат", - заявив Президент.

За словами Петра Порошенка, вперше українська Національна збірна взяла участь у цих міжнародних змаганнях, і серед 17 команд посіла друге місце після команди господарів.

Президент вручив високі державні нагороди українським воїнам-переможцям.

Нагадаємо, Національна збірна України завоювала на "Іграх Нескорених" у Торонто 14 медалей: 8 золотих, 4 срібних та 2 бронзові. 15 українських спортсменів продемонстрували свою силу і звитягу в атлетиці, пауерліфтингу, плаванні, стрільбі з лука, веслуванні на тренажерах та велоспорті на шосе.

"Ігри Нескорених" ("Invictus Games") - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, засновані принцом Вельським Гаррі в 2014 році. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків.