На Українському радіо розпочався новий сезон (Аудіо)

 На Українському радіо розпочався новий сезон (Аудіо)

Новий сезон розпочався сьогодні на третьому каналі Українського радіо - "Радіо Культура". А це – ще більше нових мистецько-пізнавальних передач, літературно-драматургічних проектів, а також програми, які наші слухачі полюбили дуже давно.

Чим здивує у новому сезоні "Радіо культура" - у розповіді Віолетти Карлащук:

"Не складно прокидатися о шостій ранку, аби вже о восьмій у прямому ефірі – заряджати слухачів позитивом, -  зізнається Андрій Любич - один із ведучих нового проекту "Культура лайф", що відтепер виходитиме щоранку на третьому каналі Українського радіо. Він каже: "Попри неабиякі хвилювання перед  ефіром, задоволення від живого спілкування з живою людиною – немовірне".

У новому сезоні Радіо Культура – звучатиме ще більше музики, у тому числі української і світової класики, - обіцяє продюсер музичних програм Українського радіо Олександр Пірієв. За його словами, трансляції із найбільших музичних майданчиків України і світу стануть невід’ємною частиною ефірів. Приміром, вже в неділю прозвучала опера "Аїда" Джозеппе Верді із легендарного театру "Метрополітен Опера". Говорить Олександр Пірієв.

Серед новинок "Радіо Культура" - програма "Третій Дзвінок", що виходитиме щопонеділка. Театральних діячів запрошуватиме у прямий ефір театрознавиця Наталія Грабченко, - розповіла заступник директора творчого об’єднання "Культура" Світлана Свиридко-Сєрова.  Ще один проект, за її словами, - "Аудіокнижка". Зокрема, у найближчі два тижні письменник і правозахисник Валерій Макеєв читатиме власний твір "100 днів полону або позивний 911" про будні бійців АТО. А у вихідні слухачі зможуть поринути у світ детективних історій, - розповідає Світлана Свиридко-Сєрова.

За словами шеф-редактора творчого об’єднання "Культура" Олександра Денисенка, ведучим є над чим працювати. Але найбільше досягнення – це динамічність кожного ефіру, прямі ввімкнення з регіонів, з різних цікавих подій.

Ефіри оновленого радіо Культура можна буде послухати через мобільні додатки і он-лайн в соціальних мережах".

Віолетта Карлащук. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!