Станцію переливання крові відкрили у Маріуполі (Аудіо)

Станцію переливання крові  відкрили у Маріуполі (Аудіо)

У Маріуполі після капітального ремонту відкрили станцію переливання крові. Оновлення станції зроблено завдяки Програмі Розвитку ООН.
 
Розповідає наша кореспондентка Людмила Кузьменко:
                
"Рішення включити станцію переливання крові в Маріуполі до переліку об’єктів, що відновлюються  в рамках програми ПРООН було прийнято після знайомства зі станом приміщення. В будівлі протікав дах, та й інші суттєві недоліки дали підставу Координатору Програми відновлення та побудови миру ПРООН Мустафі Саіт-Аметову для такої оцінки.

Будівля знаходилась в жахливому стані. Дах був в критичному стані. В таких умовах працював колектив, і робив дуже важливу роботу. Це дуже важливий об’єкт, особливо в умовах конфлікту, коли кров – це життя.

Пан Саіт-Аметов говорить, що був зроблений не просто капітальний ремонт, а термомодернізція будівлі станції переливання крові, із влаштуванням нової утепленої покрівлі, заміною вікон та утепленням фасаду. Роботи профінансовані Урядом Японії, загальна вартість– 283 000 доларів США. Це вже 32-й об’єкт, відновлений з 2015 року за підтримки Уряду Японії у східній Україні, і до кінця року буде здано ще 7".

Людмила Кузьменко. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!