Відкрито ще одне провадження за фактом трагедії у "Вікторії"

Відкрито ще одне провадження за фактом трагедії у "Вікторії"

До розслідування факту пожежі та загибелі дітей у спортивно-оздоровчому таборі "Вікторія" залучають кращих працівників Головного слідчого управління Нацполіції та слідчих  прокуратури Одеської області, які мають досвід розслідування пожеж. Наразі слідчі відкрили третє кримінальне провадження.

Про це у прямому ефірі телекомпанії "Думська ТВ" повідомив очільник Одеського головного управління Нацполіції Дмитро Головін.
 
Він так зазначив, що при розслідуванні "буде враховуватися різний ступінь тяжкості вчинення злочинів. Ніхто відповідальності не уникне, незалежно від рангу, звання та посад. Якщо винен - понесе відповідальність".  

Нині за гратами перебувають двоє - директора дитячого табору "Вікторія" і виховательки, яка за функціональними обов'язками мала відповідати за пожежну безпеку в оздоровчому закладі.

Нагадаємо, в Одесі в ніч на 16 вересня загорівся один із корпусів дитячого табору "Вікторія", де на той момент було більш як 40 дітей. У вогні загинули троє дівчаток, двох дітей госпіталізували.