Надія для безнадійних з'явилася у Дніпрі

Надія для безнадійних з'явилася у Дніпрі

Зоозахисники Дніпра ініціюють створення унікального реабілітаційного центру для котів.

Про це вони розповіли під час прес-конференції, повідомляє сайт "Наше місто".

"У Дніпрі реалізовується унікальний проект "Надія для безнадійних", яким передбачено будівництво двоповерхового будинку площею 140 кв. м. Цей проект не має аналогів в Україні. У будинку будуть доглядати та лікувати 100 - 150 пухнастих вихованців одночасно", - зауважила волонтер Дарина Сухоніс.

Зоозахисники переконані, що в такий спосіб суспільство зможе розв'язати проблему безпритульних тварин гуманним шляхом, адже будинок "Надія для безнадійних" за рік прийматиме близько тисячі тварин.

Завдяки багаторічному досвіду дніпровських волонтерів і консультаціям з іноземними фахівцями коти отримають найкраще лікування та піклування. Крім того, у Дніпрі волонтери готові надавати консультації стосовно пільгової та безкоштовної стерилізації тварин.

Додамо, вже зведено "коробку" будівлі та дах. Наступний етап - встановлення вікон, які  волонтерам подарували підприємці Дніпра. Але будівництво потребує ще багато фінансів, тому волонтери сподіваються на небайдужість дніпрян. Кінцева мета проекту - знайти домівку для усіх чотирилапих безхатченків.