Штаб АТО інформує

Штаб АТО інформує

Впродовж минулої доби російсько-окупаційні бандформування 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ, унаслідок чого один український військовий дістав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку. Там бойовики чотири рази відкривали вогонь із різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по наших позиціях на околицях Авдіївки. Унаслідок одного з таких обстрілів близько 23:00 дістав поранення один наш військовий. Його доправили до найближчого військово-медичного госпіталю. Наразі стан його здоров’я задовільний", - йдеться в зведенні штабу.

Наприкінці доби під вогонь бойовиків потрапили українські укріплення поблизу Зайцевого, Кам’янки та двічі у районі Пісків.

На Приморському напрямку незаконні збройні формування декілька разів били по українських опорних пунктах із гранатометів у районі Водяного, із озброєння БМП - біля Гнутового. Стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети найманці застосовували на підступах до Мар’їнки і Широкиного.

На Луганському напрямку терористи обстрілювали позиції сил АТО із зенітної установки поблизу Кримського, а гранатомети працювали біля Станиці Луганської.

У декількох випадках, коли обстріли противника безпосередньо загрожували життю наших захисників, сили АТО у відповідь відкривали вогонь на ураження, наголосили у штабі.