Міжнародний кінофестиваль "КіТИ" відбудеться в Маріуполі

Міжнародний кінофестиваль "КіТИ" відбудеться в Маріуполі

У  Маріуполі 14-17 вересня пройде Міжнародний кінофестиваль «Кіно і ТИ» імені І.А.Шрейбера.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

"З 14 по 17 вересня в Маріуполі відбудеться Міжнародний кіно-фестиваль "Кіно і ТИ" імені І.А.Шрейбера під девізом: "Кіно об'єднує людей", - йдеться у повідомленні.  Зазначається, що цьогоріч надійшло 420 заявок на участь з 9 країн світу (Україна, Білорусь, Росія, Казахстан, Киргизстан, Естонія, Бельгія, Греція, Іран).

Маріупольські автори також представляють своє місто в різних номінаціях.  У фіналі змагатимуться за  титул переможця 172 роботи у 5-и номінаціях: ігрове кіно, документальне кіно, анімаційне відео, кліп, соціальний ролик, однохвилинний фільм.

Додамо, що урочиста церемонія відкриття МКФ «Кіно і ТИ» відбудеться 14 вересня в кінотеатрі «Савона». Для всіх гостей обов'язковий дрес-код Black Tie.

Гості фестивалю зможуть насолодитися виставками, арт-перфомансами і арт-інсталяціями у холі кінотеатру. Також планується творча програма і показ кращих кіно-робіт учасників МКФ «Кіно і ТИ» на великому екрані.

Завершиться фестиваль 17 вересня нагородженням переможців у кінотеатрі «Савона». Уже традиційно кращі кінороботи учасників будуть брати участь у Міжнародному фестивалі кіно, телевізійних фільмів і програм «Слов'янська казка» ім. академіка А.С. Лихачова в Софії (Болгарія). 

На всі події фестивалю вхід вільний, на церемонії відкриття і закриття фестивалю вхід за запрошеннями.