На Українському радіо з’явилась програма для автомобілістів

На Українському радіо з’явилась програма для автомобілістів

У новому сезоні слухачі Українського радіо почують нову автомобільну програму "Рушійна сила", яку вестиме щовівторка об 11.35 на Першому каналі ведуча Олена Григорович.

Багато приватних радіостанцій мають вузькоспеціалізовані програми для автомобілістів. Часто вони створюються, як рекламний майданчик для автодилерів. Однак, Суспільне радіо, виходячи зі своєї місії, пропонує програму для всіх учасників руху.  

"Рушійна сила" – програма для тих, хто увесь час перебуває в русі. І не важливо, який транспорт ви для цього обираєте", – зауважила ведуча програми Олена Григорович.

Подорожчання проїзду у громадському транспорті, новий залізничний напрям, найдешевший авіамаршрут, змагання яхтсменів, тестування нового електрокара - про це все, і навіть більше ви почуєте в програмі "Рушійна сила". Цікаво буде як водіям, так і пасажирам.

Кожен випуск програми починатиметься новинами зі сфери інфраструктури та транспорту. Фахівці галузі та експерти детально аналізуватимуть тему, яка набула найбільшого розголосу протягом тижня. Ті хто, лише збираються приєднатися до когорти автомобілістів, отримають об’єктивний і збалансований огляд ринку. А ті, хто люблять доглядати за машиною власноруч – корисні поради. Знайдеться хвилинка і для любителів ретро техніки.  Журналісти Українського радіо стежитимуть за цінами: і на саму техніку, і на пальне, і на квитки. А також шукатимуть найдешевший та найдорожчий автомобіль тижня.

"Рушійна сила" мовить щовівторка, однак найцікавіші моменти можна буде почути щодня у коротких міжпрограмних блоках на Першому суспільно-політичному каналі Українського радіо.

Додамо, що перший випуск програми був присвячений проблемі паркування – одній з найгостріших для українських мегаполісів. Також ведуча з гостем обговорила переваги та недоліки громадського транспорту над приватним.

Уже наступного тижня слухачі дізнаються про результати дискусії власників нерозмитнених автомобілів з урядом. А відомий український гонщик Сергій Малик розповість про свій світовий рекорд швидкості, встановлений на міжнародних змаганнях "Bonneville Speed Week" в США.

Зазначимо, FM-покриття Українського радіо поступово розширюється, і, відповідно, зростає слухацька аудиторія тих, хто за кермом. Будьмо ближче один до одного – подорожуймо разом!
 

Слухайте програму "Рушійна сила" щовівторка об 11.35 на Першому каналі Українського радіо!