"Укрпошта" планує постачати природний газ

"Укрпошта" планує постачати природний газ

Відповідну заявку на отримання ліцензії на постачання природного газу в Україну "Укрпошта" подала на розгляд до Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики та комунальних послуг.

Про це повідомляє УНІАН.

На сайті "Укрпошти" вже створено відповідний розділ, де можна ознайомитися з правилами поставок природного газу і тарифами.

Додамо, "Укрпошта" планує отримати ліцензію на поставку газу для забезпечення паливом своєї мережі в опалювальний сезон. Про це розповів заступник генерального директора "Укрпошти" Олександр Наход у Фейсбук. "Плануємо закупити найближчим часом газ в обсязі, необхідному для проходження опалювального сезону всією нашою мережею, і закачати його в сховище "Укртрансгазу". Звідти брати щомісяця по мірі необхідності і передавати до наших точок споживання (котельні, автобази, відділення). Це повинно не тільки забезпечити гарантовану наявність газу (з чим були проблеми цієї зими), а й хорошу економію за сезон", - написав він.

Зазначимо, що "Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через більш ніж 11 тисяч відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тисяч співробітників.