"Шляхетні волоцюги". Таку музичну комедію знімають у Львові (Аудіо)

"Шляхетні волоцюги". Таку музичну комедію знімають у Львові (Аудіо)

Режисер - Олександр Березань. Знімальний майданчик на 18 днів розташувався у центрі міста - на старовинній площі Ринок. Далі - зйомки у Києві та Кракові.Фільм вийде на екрани восени наступного року. Комедія розповідає про львівських батярів, гаслом яких було "Любити Львів, жінок і любити жартувати".

На знімальному майданчику побувала наша кореспондентка Наталія Козачук:

"Площу Ринок повністю перекрили для руху трамваїв і пішоходів. Але той, кому пощастить потрапити на знімальний майданчик одразу опиняється в сюрреалістичнй атмосфері довоєнного Львова, де вулицями гуляють німецькі офіцери, російські енкаведисти в "кокошниках", єврейські торгівці та львівські батярі. Саме вони, батярі, і є головними героями майбутньої кінострічки, - розповіла менеджер знімальної групи Ольга Мельник.

У стрічці, за сюжетом якої львівські гульвіси, проходячи крізь різні випробування, поступово трансформуються у зрілі серйозні особистості з благородною метою в житті, знімається багато львівських акторів. Один із них – актор театру імені Марії Заньковецької Юрій Хвостенко, який виконує одну з головних ролей.

У Львові зйомки цього фільму триватимуть 18 днів. Продовжуватимуть знімати стрічку у Києві та Кракові. А на екрани пригодницька комедія про шляхетних волоцюг вийде восени наступного року".

Наталія Козачук, Львів, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!

 

Фото: Микола Тис/ZIK