Інтернет-прапор України "розмалюють" усі бажаючі

Інтернет-прапор України "розмалюють" усі бажаючі

В Інтернеті стартував проект, в рамках якого кожен бажаючий може залишити свій підпис на Інтернет-прапорі України. Проект запустили в мережу до Дня прапора, який відзначатиметься 23 серпня.

Про це повідомляє розробник на сайті проекту.

"Кожен бажаючий має можливість залишитись в Інтернет-історії України, підписавши Прапор. Тобто передати свої патріотичні думки, мрії, емоції, надії, слова подяки воїнам АТО, привітання коханим та близьким за допомогою повідомлення", - повідомляють розробники проекту.

Проект благодійний і передбачає добровільні внески на суму від 50 гривень за заповнення однієї з комірок для написів. Частина зібраних коштів буде передана в благодійний фонд "АРМІЯ SOS", для закупівлі планшетів та комплектуючих для ПБЛА, а частина - для нового проекту.

Повідомлення, що матимуть найбільш патріотичний характер, в яких висловлюватиметься подяка бійцям, які захищають нашу Батьківщину, а також повідомлення, що підіймають бойовий дух, перенесуть на шовковий прапор, який пізніше передадуть у зону АТО.

Додамо, автор проекту - Руслан Божок із Чернігівщини. Окрім проекту підпису Інтернет-прапора він також працює над двома іншими проектами, спрямованими на розв'язання соціальних проблем.