У мешканця Луганщини вилучено наркотиків на понад 100 тисяч гривень

У мешканця Луганщини вилучено наркотиків на понад 100 тисяч гривень

На Луганщині у мешканця м. Привілля поліцейські вилучили 4 кілограми марихуани та рослини коноплі. Вартість вилученого становить понад 100 тисяч гривень.  

Про це 3 серпня інформує Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Луганській області.

"Під час проведення обшуку у приватному будинку у м. Привілля, де мешкає 30-річний чоловік, працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Луганській області спільно з бійцями батальйону "Луганськ-1" виявили та вилучили 4 кг марихуани, яку господар домоволодіння виготовив із високоякісних культивованих конопель. Також на присадибній ділянці поліцейські виявили та вилучили ще кущі коноплі з ознаками культивації", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить понад 100 тисяч гривень. Уточнюється, що мету, з якою чоловік виготовляв та зберігав наркотики, буде встановлено під час проведення досудового слідства. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ.

Зазначимо: дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" та ст.310 Кримінального кодексу України "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель".