За добу бойовики 29 разів обстріляли позиції сил АТО

За добу бойовики 29 разів обстріляли позиції сил АТО

Упродовж минулої доби російсько-окупаційні бандформування на Донбасі 29 разів обстріляли позиції сил Антитерористичної операції.
Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО на сторінці у "Facebook".

Ввечері і вночі незаконні збройні формування посилили обстріли наших позицій на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Зокрема, близько 20 та 21 години бойовики з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї обстрілювали Водяне, Павлополь, Широкине, Гнутово. Одночасно боєвики з 82 міліметрових мінометів били по Новомихайлівці. А з 9 і до 10 вечора наші опорні пункти найманці поливали вогнем поблизу Мар’їнки, обстрілювали з озброєння БМП, гранатометів та мінометів. Внаслідок цих вогневих провокацій двоє українських військових отримали осколкові поранення.

Гаряче наприкінці доби було і поблизу Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Тут, починаючи з 21 години і майже до 23, бандформування зі сторони Спартака, Ясинуватої, Мінерального 5 разів відкривали вогонь із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших захисниках. Обстріл позицій українських захисників зафіксований в районі шахти Бутівка. На Луганському напрямку після 19 години під ворожим вогнем опинились селища Станиця Луганська, Новоолександрівка та Новотошківське.