Олігарху Грановському повідомили про підозру

Олігарху Грановському повідомили про підозру

Сьогодні Генпрокуратура повідомила про підозру в ухиленні від сплати податків та фіктивному підприємництві українському олігархові, одеситу Олександру Грановському.

Народний депутат Олександр Грановський до цієї справи не причетний, наголосила речниця Генеральної прокуратури Лариса Сарган.

А перший заступник директора Національного антикорупційного бюро Гізо Углава став фігурантом іншого кримінального провадження - ГПУ підозрює його в ухилянні від сплати податків і приховуванні громадянства Грузії.

Тим часом директор НАБУ Артем Ситник повідомив про реєстрацію зустрічного кримінального провадження щодо Генпрокуратури за фактом втручання в роботу працівника правоохоронного органу.

Також очільник бюро розповів про затримання працівниці суду, яка так би мовити "зливала" інформацію про обшуки. Зокрема, підозрювана передала  конфіденційну інформацію одному з великих земельних олігархів, розповів Артем Ситник.

Кілька годин тому слідчі Генпрокуратури почали обшуки за місцем проживання колишніх посадових осіб "Приватбанку". Вони відбуваються у рамках розслідування справи про незаконне надання кредитів із коштів рефінансування.