Кобзар запрошує на фестиваль

Кобзар запрошує на фестиваль

Сьогодні і завтра в селі Моринці на Черкащині відбудеться Всеукраїнський благодійний фестиваль Тараса Шевченка "Ше.fest". Цьогорічне гасло заходу - "Еволюція твого духу". Організатори мистецьких оглядин прагнуть продемонструвати, що за останній рік еволюціонувала не лише країна, змінився кожен із нас: став більше розуміти, цінувати життя, близьких, рідну землю.

Незмінна мета фестивалю - відкинути всі штампи та відкрити нового Шевченка - молодого, привабливого, сучасного.

На відвідувачів "Ше.festy" чекає насичена програма: гутірки-дискусії та літературні читання власних творів та творів Тараса Шевченка, музична сцена (зможете почути Шевченка у реп та рок стилях), майстер-класи, нічні кінопокази (тільки українське кіно), театральні перформанси, екскурсії Моринцями, дитяча галявина, українські бойові мистецтва, зустрічі з сучасними героями АТО, величезна ватра та не лише це.

Як і торік, "Ше.fest-2015" буде благодійним. Усі зібрані кошти будуть передані на підтримку українських військових. Перший всеукраїнський фестиваль Тараса Шевченка відбувся торік 15 - 16 серпня. Тоді на фестиваль завітали від 3 до 5 тисяч відвідувачів. Дякуючи спільним зусиллям вдалося зібрати майже 19 тисяч гривень та покрити частину вартості тепловізора для прикордонної застави "Оршанець".