Будинок звукозапису Українського радіо запрошує на творчий вечір Володимира Марунича

Будинок звукозапису Українського радіо запрошує на творчий вечір Володимира Марунича

У середу, 19 квітня 2017 р. у Великій концертній студії Будинку звукозапису Українського радіо відбудеться творчий вечір Володимира Марунича до 35-річчя творчої діяльності. В рамках передачі  «Радіо «Культура» представляє» до уваги шанувальників популярної музики – творчий тандем відомого аранжувальника з українськими музикантами.

Академічний оркестр народної та популярної музики Українського радіо (художній керівник та головний диригент Михайло Пікульський) разом з провідними українськими артистами презентують незабутній вечір. В концертній програмі звучатимуть виключно авторські обробки та аранжування відомого музиканта, диригента, композитора-аранжувальника, педагога та виконавця – Володимира Марунича.

У концерті візьмуть участь народні артисти України: лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка Сергій Магера, Світлана Мирвода та Олександр Василенко, Тріо бандуристок Українського радіо – народна артистка України Тетяна Маломуж, лауреати міжнародних конкурсів Катерина Коврик і Анна Черевишник, заслужені артистки України Марія Ліпінська та Ярослава Руденко, лауреати міжнародних конкурсів Тетяна Школьна,  Дмитро Іванченко, Наталія Марунич, а також Український народний хор ім. С. Павлюченка  КНУКіМ (художній керівник та головний диригент Олена Скопцова).

У програмі  звучатиме інструментальна та вокально-інструментальна музика в аранжуванні Володимира Марунича: оригінальні твори М. Лисенка, І. Кириліної, І. Шамо, О. Білаша, А. Білошицького, А. Лара та інших композиторів, а також обробки українських народних пісень. За диригентським пультом – Михайло Пікульський та Володимир Марунич.

Ведуча – Гюзель Сабітова.

Концерт відбудеться за адресою: Велика концертна студія Будинку звукозапису Українського радіо,  Київ, вул. Л. Первомайського 5а (м.Кловська).
Початок о 18:00.  

Вхід за запрошеннями. Телефон для довідок (044) 239-94-69