Доба на Донбасі не минула без втрат

Доба на Донбасі не минула без втрат

Одного свого захисника втратила минулої доби Україна у боях із окупантами на Донбасі, ще одного бійця поранено. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник. За його словами, важка зброя проросійських бойовиків працює на усіх напрямках фронту.

На Луганщині диверсійно-розвідувальна група бойовиків частково підірвала міст, що з'єднує селища Золоте-4 і Золоте-5 (між шахтою "Батьківщина" і хутором "Вільний").

Міст в аварійному стані, автомобільне сполучення обмежене, повідомив в Facebook заступник голови Луганської обласної військово-цивільної державної адміністрації Юрій Клименко. Правоохоронці злочин кваліфікували як теракт.

А на Донеччині через загострення ситуації в районі АТО заборонено переміщатися без документів вночі, фотографувати військових.

Також забороняється проведення туристичних екскурсій і походів, рибальства поза встановлених відповідно до законодавства таких місць.

Це тимчасові обмеження, написав на своїй сторінці у Facebook глава обласної і заступник керівника Національної поліції В’ячеслав Аброськін.