В Україні борються з наслідками негоди

В Україні борються з наслідками негоди

91 транспортний засіб, де перебували майже триста людей, за минулу добу зі снігових заметів витягли рятувальники на Херсонщині. Найбільш проблемні траси між Миколаєвом та Херсоном. Подекуди витягати із завалів довелося і карети швидкої медичної допомоги.

Негода влаштувала неспокійну ніч перед Різдвом полтавським комунальникам. Проте працівники відповідних служб здолали снігове випробування, пожертвувавши святковими столами. Сьогодні зранку полтавці побачили, що в місті нападало до кількох десятків сантиметрів снігу. При цьому головні дороги обласного центру розчищені - нарікань на проблеми пересування містом немає.

У Миколаївській області скасували обмеження руху легковиків та пасажирського транспорту, проте рух вантажівок продовжує бути обмеженим на дорогах загального користування.  

Рух транспорту на низці ділянок автомобільних доріг відновлено на Дніпропетровщині, повідомляє прес-служба "Укравтодору" у Дніпропетровській області. Також скасували обмеження на рух транспорту на Черкащині. Рух транспорту збираються відновити на Кіровоградщині.