Дискредитацію і відставку уряду Яценюка вимагають розслідувати

Дискредитацію і відставку уряду Яценюка вимагають розслідувати

Фракція "Народний фронт" вимагає розслідувати ситуацію з дискредитації і відставки уряду Арсенія Яценюка. Про це сьогодні з трибуни Верховної Ради заявив керівник цієї політичної сили у Парламенті Максим Бурбак. За його словами, британська газета "The Independent" опублікувала інтерв'ю з опозиційним депутатом-утікачем Олександром Онищенком, у якому той стверджує, що на замовлення організував дискредитацію Арсенія Яценюка.

"Народний фронт" вимагає від Національного антикорупційного бюро і Генпрокуратури назвати ім'я замовника і виконавців цієї кампанії, якщо вона таки була, сказав Максим Бурбак.   

Голова Парламенту Андрій Парубій підтримав вимоги фракції і попросив вважати їх запитом до антикорупційних органів. Водночас лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає, аби предметом розслідування Національного антикорупційного бюро стали усі без винятку факти політичної корупції, наведені депутатом-втікачем. Адже, той згадує не лише про уряд Яценюка, а й про інших депутатів та посадовців, каже Олег Ляшко. Паралельно, на його думку, у Парламенті має бути створена спецкомісія для перевірки оприлюднених заяв.