Українській Феміді не бракує роботи

Українській Феміді не бракує роботи

В Апеляційному суді Києва розпочався розгляд справи одного з учасників минуломісячних мукачівських подій - Сергія Деяка. Про це передає прес-служба "Правого сектора". Зазначається, що в будівлі суду перебуває велика кількість правоохоронців.

А у Харкові міліція веде переговори з людьми, які забарикадувалися в будівлі колишнього офісу "Партії регіонів", а нині - Опозиційного блоку. За словами джерела в правоохоронних органах, переговори ведуть із людиною, яка відрекомендувалася помічником народного депутата Михайла Добкіна.

Місце події оточене правоохоронцями, там працює слідчо-оперативна група. Як уже повідомлялося, сьогодні невідомі закидали офіс екс-регіоналів петардами та камінням. Там також сталася сутичка активістів "Правого сектора" і "Громадської варти" з представниками нардепа Добкіна.

За цими фактами відкрито два кримінальні провадження. Конфлікт у Харкові біля офісу Опозиційного блоку (приміщення колишньої "Партії регіонів") у прокуратурі кваліфікували як "озброєне хуліганство".