"Тут і зараз": на Першому каналі Українського радіо стартує новий радіопроект психологічної допомоги

"Тут і зараз": на Першому каналі Українського радіо стартує новий радіопроект психологічної допомоги

Слухати й чути – базове вміння, яке допомагає знайти правильний вихід у стресовій ситуації – стало основою передачі Ірини Ткаченко "Тут і зараз". Це своєрідна програма психологічної реабілітації, адресована тим, кому так непросто впоратися із негативними емоціями, депресивними розладами, емоційним вигорянням.

За форматом, "Тут і зараз" - сорокахвилинна розмова в прямому ефірі, під час якої на запитання слухачів (телефонні, смс, а також на сторінці  програми у Фейсбуку) відповідатимуть професійні психологи, переважно представники Кризової психологічної служби, які на волонтерських засадах надають відповідну допомогу в усій Україні.

"Започатковуючи цей проект, Українське радіо сподівається у такий спосіб надати психологічну підтримку своїй багатомільйонній слухацькій аудиторії. Адже усі ми зараз переживає непрості часи випробувань. А слухати й почути – базовий принцип психологічної реабілітації – це також і засадничий принципом у роботі радіо, - зауважила головний редактор головної редакції суспільно-політичних передач Першого каналу Українського радіо Аліна Акуленко.

Проект "Тут і зараз" звучатиме щосуботи о 16:20, на Першому каналі Українського радіо.
Перший ефір заплановано на 30 травня.