Журналісти НРКУ взяли участь у тренінгу ЄМС

Журналісти НРКУ взяли участь у тренінгу ЄМС

20-22 травня 2015 року на базі НТКУ відбувся тренінг на тему "Зв'язки з громадськістю та комунікації" для працівників НТКУ, НРКУ та телеканалу "Культура". Захід був організований Академією Євробачення Європейської мовної спілки при підтримці РТБ Словенії та Ради Європи. У тренінгу взяли участь представники всіх творчих об'єднань НРКУ.

Тренер триденного семінару Сабріна Повсіч Стімек, керівник піар-служби РТБ Словенії, підготувала дуже насичену програму, що включала як теоретичні, так і практичні заняття. Зокрема, учасники познайомилися зі суспільним мовником "Радіо і телебачення Словенії", історією створення служби піар РТБ Словенії, її структурою, місією та досягненнями. Презентація була проілюстрована прикладами найбільш яскравих піар-кампаній, проведених організацією за останні 5 років.

Окремий день тренінгу був присвячений внутрішній комунікації, її цілям та завданням на зразках роботи піар-служби словенського мовника. Також велику увагу тренер присвятила питанню спілкування у соціальних медіа, познайомила учасників з керівними принципами комунікації в соціальних медіа та найбільш ефективними інструментами роботи в Facebook та Twitter.

Більше інформації про захід: http://1tv.com.ua/news/channel/68868