У зоні АТО напруга не спадає

У зоні АТО напруга не спадає

Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують руйнувати та знищувати цивільні об'єкти, обстрілюють позиції сил АТО.

Як повідомляє прес-центр АТО, бойовики застосовують озброєння танків, БМП, зенітних установок, мінометів, гранатометів. "Злочинці зосередили вогонь на Донецькому напрямку. Обстріляли Піски, Старогнатівку, Строганівку, Авдіївку, Гранітне, Опитне, Водяне та Мар'їнку", - йдеться у повідомленні штабу.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку з мінометів, гранатометів та кулеметів вели вогонь по Станиці Луганській. Обстріляли і Щастя. На Артемівському - вели вогонь по Майорську та Попасній.

За даними штабу, відносно спокійно було на Маріупольському напрямку. Тут терористи лише один раз, вночі, обстріляли зі стрілецької зброї Широкине.

Крім того, на ділянці "Станично-Луганське" Луганського прикордонного загону сталася бойова сутичка прикордонного наряду з групою невідомих озброєних осіб. У результаті злагоджених дій українських військових диверсійно-розвідувальна група змушена була відступити.

Терористи, які намагалися здійснити диверсію, відійшли на територію Росії. Однак в результаті підриву ручної гранати кинутої диверсантами, дістав наскрізне осколкове поранення один із прикордонників".