Всесвітній День радіо відзначать у ефірі всіх каналів Українського радіо (доповнено)

Всесвітній День радіо відзначать у ефірі всіх каналів Українського радіо (доповнено)

Українське радіо активно долучається до святкування Всесвітнього Дня Радіо під егідою ЮНЕСКО, який відзначається 13 лютого.

Цьогорічна його тема – «Радіо в часи надзвичайних ситуацій та катастроф». Саме про це ведучі Галина Бабій та Дмитро Іванов говоритимуть у програмі «На свіжу голову». А якщо конкретніше, то про російську редакцію Українського радіо, до створення якої підштовхнула війна на наших теренах. Слухайте в п’ятницю, 12 лютого, об 11.06 на каналі «Промінь».  

Перший канал і ведучій Владислав Обух запрошують подискутувати про роль радіо в сучасному медіапросторі. Ток-шоу «Відкрита студія» вийде на УР-1 12 лютого, о 17.10.

У ефірі Всесвітньої служби Українського радіо головну тему цьогорічного Дня підхопить російська редакція в програмі «Своя правда» з Дмитром Хоркіним, 12 лютого, о 19.10 за київським часом.

Зранку в суботу, 13 лютого, в програмі «Школяда» на Першому, київські учні поміркують про те, як звучить сучасне радіо. Хочете почути ці думки – вмикайте приймачі о 7.45.   

На темі «Радіо в часи надзвичайних ситуацій та катастроф» робитиме акцент і Олександр Куцак в програмі "Кримські історії". Що й не дивно, адже його гість - журналіст Олександр Янковський, продюсер ТРК "Чорноморська", яка через анексію півострова Росією змушена була перебратися до Києва. Нині Олександр Янковський веде, зокрема, і радіопрограми "Крим. Реалії" та "Кримський пармезан". розмова вийде в ефір 13 лютого, о 16.40, на Першому каналі.

Вікторія Будан у «Власній справі» поспілкується з Дмитром Поповим – засновником prime-music.net та інтернет-радіо uaradio.com.ua. Дізнайтеся про те, як реалізувати проект Інтернет-радіо української музики, 13 лютого, о 20.30 на УР-1.

Канал «Культура» приєднується до святкових заходів ЮНЕСКО і пропонує увазі слухачів унікальний проект «Навколо світу – за 80 хвилин!», який відобразить культурне розмаїття планети. На слухачів чекають пісенні вітання з різних країн. А під час величної Дев`ятої симфонії Бетховена у виконанні японських музикантів кожен слухач зможе відчути єднання з мільйонами людей на Землі. Отже, вмикайте радіо «Культура», 13 лютого о 15.05.