Терористи знову обстрілюють Донбас

Терористи знову обстрілюють Донбас

Напередодні ввечері проросійські найманці на Донбасі 33 рази відкривали провокаційний вогонь у бік наших позицій, повідомляє прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку бандити з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 11 разів обстрілювали Піски, 7 разів Опитне, 4 рази відкривали вогонь по Мар’їнці, тричі гатили по Авдіївці та Красногорівці. Зі стрілецької зброї вели вогонь у бік Невельського і Кам’янки, а з озброєння БМП та зенітних установок по Верхньоторецькому.

На Артемівському напрямку, всупереч Мінським угодам, російсько-терористичні бандформування двічі відкривали вогонь зі 120-міліметрових мінометів по Попасній та Богуславському. З гранатометів вони 4 рази вели прицільний вогонь по українських військових у районі Новгородського та Мар’їнки.

На Маріупольському напрямку по Широкиному застосували не лише гранатомети та стрілецьку зброю, а й заборонені Мінськими угодами 82-міліметрові міномети, повідомляє штаб АТО. Зазначається, що після 2 години ночі у зоні АТО було тихо.