Гурт "Фіолет" випустив пісню про готовність визнавати власні помилки

Гурт "Фіолет" випустив пісню про готовність визнавати власні помилки

Група "Фіолет" видала сингл "Поживемо-побачимо". Пісня написана Сергієм Мартинюком після 24 лютого, але не є прямою рефлексією на війну, радше сповіддю людини з багажем років та досвідів, яка готова визнавати власні помилки, вади та боротися за щастя найближчих. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Поживемо-побачимо" — це одна із небагатьох пісень, написаних мною після 24 лютого, яка не є прямою рефлексією на війну, радше такою собі сповіддю людини з багажем років та досвідів, яка готова визнавати власні помилки, вади та боротися за щастя найближчих. Напевно тлумачити сенси та слова пісні не потрібно. Кожен, сподіваюся, відшукає в ній свій рядок і нагадування про пережите. Але для мене "Поживемо-побачимо"  —  це новий рівень відвертості зі слухачем, підкріплений важливим, хоча і дещо прикрим усвідомленням того, що час в наші країні, особливо в останній рік побіг швидше, ніж десь-інде і жити потрібно вже сьогодні. Жити, боротися любити. Пісню ми записали із саундпродюсером Артуром Данієляном. Важко сказати, чи буде альбом, чи найближчий рік-два ми видаватимемо лише сингли. Час покаже, поживемо-побачимо", — розповів фронтмен гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.