Кит представив сингл про шлях до мрії

Кит представив сингл про шлях до мрії

Кит у співпраці з саундпродюсером Morphom видав сингл "Тихий океан" — це історія про шлях до мрій та перепони, які на ньому трапляються. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Кита 

"Сингл "Тихий океан" особливий тим, що був написаний в подорожі на задньому сидінні в тісному авто. Машина була забита людьми та сумками. Всі спали. А я одягнув навушники, мріяв і створював "Тихий океан", який ви маєте можливість почути просто зараз і додати у свої плейлисти. Перший рядок "Ти промінь серед хмар" був написаний у Львові, а останній "Та промінь мене манить" народився вже на під'їзді до Києва. Цей трек — історія про шлях до мрій та всі перепони, які трапляються на цьому шляху. Дуже символічно, що саме такий сенс у пісні створювався буквально в дорозі. Він про важливість слухати своє серце. Якщо описати сингл двома словами, то ідеальним варіантом буде тихий океан — це шлях серця. На реалізацію музики до цієї пісні ми одразу написали саундпродюсеру і артисту Morphom. Музика в пісні обрамлена дуже цікавим саунд-дизайном, який складається із шуму океану та голосу справжніх китів. Сподіваюся, ця історія закріпиться у вашій пам'яті та нагадає вам про ваш особистий шлях серця. Підписуйтеся на мої соціальні мережі, щоби не пропустити майбутні релізи та слухайте "Тихий океан" прямо зараз", — розповів Кит Микита Гайдамака в ефірі Радіо Промінь.

У пісні "Тихий океан" саундпродюсер Morphom використав шум океану і звуки китів.

"Робота над піснею "Тихий океан" почалась іще до того, як я вперше почув її, адже ми із командою думали вцілому яким має бути звук в проекті. Я виходив з параметрів артиста: Кит — легкий персонаж, він свій, він ніби твій друг. Також, коли є такий сильний символізм в самій назві проєкту і синглу, то я брав за основу саунд-дизайну шум океану і голоси китів. Це дало мені впевненість в тому, що нікнейм артиста, назва пісні і архетип поєднуються в одне ціле разом із звучанням", — розповів Morphom Роман Черенов.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.