Alexjazz видав пісню про внутрішні перетворення під час війни

Alexjazz видав пісню про внутрішні перетворення під час війни

Alexjazz видав сингл "Інший". Пісня розповідає про внутрішні перетворення та відчуття на другий рік повномасштабної війни. Новим треком артист продовжив свої експерименти з постпанком. Музику до пісні написав вокаліст гурту "Джозерс" Сергій Воронов.

0:00 0:00
10
1x

Фото:  @requiemfxrsinless

"Сингл під назвою "Інший" — це ще один постпанк-експеримент про внутрішні перетворення та відчуття на другий рік повномасштабної війни. Певно, кожен з нас дуже змінився за цей час і став іншим. Власне про це і пісня. Музику до треку написав Сергій Воронов із гурту "Джозерс". Також зараз плідно працюємо над новим проєктом, який плануємо видати 26 травня. Це буде трек на вірш поета доби Розстріляного відродження Михайла Драй-Хмари, а також відеокліп на цей трек. Цей проєкт відбувається в межах реалізації програми ZMINA 2.0: Субгранти для культурних проєктів фонду "Ізоляція" за фінансової підтримки Європейського Союзу", —  розповів Alexjazz  в ефірі Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.