Переглянути у мобiльнiй версiї
Опитування

Анонси - УР1

26.05.2018
  • 05:00:02 - 05:30:02
    Кружляння слів

    Кружляння слів

    "Інь та янь сучасної української літератури. Після тиші і після Криму". Гість студії - поет і прозаїк, журналіст Світлана Поваляєва.

  • 05:31:29 - 05:41:29

    Планета спорту

    Коли емоції на максимумі, боротьба додає сил, а виклик не сприймається, як вирок. Це світ спорту з його найцікавішими і найважливішими подіями. Інтерв`ю з тренерами та спортсменами, розповіді про нові досягнення, аналіз поєдинків та змагань. Жити на повну, бути на одній орбіті з «Планетою спорту».

  • 06:07:00 - 06:32:00

    Війна і мир

    Ведучі Макаров Ю., Степаненко Є.

    Чим Луганщина відрізняється від Донеччини? Чи варті території, за які ми б’ємося, стількох життів? Чому лідери ДНР і ЛНР такі різні? Яку мову розуміє Донбас? Чому на Донеччині більше захоплених територій, ніж на Луганщині? Та хто зараз може бути авторитетом для Донбасу? Бере участь український журналіст Сергій Іванов.

  • 06:35:00 - 06:50:00

    Колос. Аграрний щоденник

    Більшість українців, якщо вони полюбляють готувати страви з макаронних виробів, напевне, і не здогадуються, що споживають не макарони, а звичайний хліб. Так-так – хліб, але в іншій формі, адже виготовляються у нас макаронні вироби… з хлібопекарського борошна. Хоча в Європі та й в усьому світі цей продукт виробляється тільки з борошна твердої пшениці. Невже в Україні не вирощується зерно цінних і сильних сортів пшениці, придатної для виробництва макаронів чи так званої пасти? Що змушує українських переробників виготовляти борошно лише з м’яких сортів пшениці? Чи будуть і надалі українські споживачі набирати вагу від несправжніх макаронних виробів? А також – чому знижується прибутковість молочного виробництва? Яку гуманітарну домогу домогосподарствам буферної зони Луганської та Донецької областей надає Продовольча і сільськогосподарська організація ФАО Організації Об’єднаних Націй? Чи збільшуватимуться посадкові площі під мелітопольською черешнею?

  • 07:00:02 - 07:08:00